Utökad sökning
Hitta det du söker utifrån färg, storlek, funktion osv.
Till sökfunktionen »
   


 

Varför vi älskar "Bio-Baumwolle!"
Vi gillar kläder med inre värden. Produktens naturlighet skapar en ny medvetenhet om livet, du vet att du aktivt bidrar till att skydda miljön: ekologisk bomull odlas utan kemiska bekämpningsmedel eller gödningsmedel. Det innehåller inga genmodifierade fibrer. Det är därför vi är stora fans av ekologisk bomull.

 

     
  Är vår "Bio-Baumwolle!" verkligen rättvis?

Som medlemmar i BSCI (Business Social Compliance Initiative) förbinder sig Daiber att uppfylla dess uppförandekod som en del av våra affärsrelationer med våra tillverkare och därmed förbättra arbetsförhållandena inom vår leveranskedja och producera våra textilier rättvist. Detta inkluderar vårt tydliga engagemang för de anställdas rätt till mötesfrihet , skydd mot diskriminering, rimlig ersättning, det vill säga åtminstone den lagstadgade minimilönen. En annan central del är säkerhetsföreskrifter. Svaret på frågan är ett kraftfullt "ja" - vår "Bio-Baumwolle! är rättvis.

 

     
 

Vill du saluföra ditt egna varumärke?
De flesta t-shirts har en etikett från tillverkaren i nacken. Det betyder att den måste avlägsnas och ersättas av ny etikett, vilket innebär arbete och kostnader. Våra nya t-shirts av ekologisk bomull har etiketter som enkelt kan rivas av. Vi kallar dem "Tear OFF®-label". Vi kan därför märka om era t-shirts åt er med en speciell superstretch-etikett (känd från sportkläder). Sedan trycker vi din logotyp på denna.

 

     
   

Upptäck våra ekologiska bomullsprodukter

Ladda ner vår broschyr med ekologista t-shirts