Utökad sökning
Hitta det du söker utifrån färg, storlek, funktion osv.
Till sökfunktionen »
Transfertryck    
     
Soft-Transfer
   
Under många år har soft-transfer varit en framgångsrik, beprövad och populär produkt. Tekniken har successivt förbättrats och är idag en elastisk och hållbar produkt som kan användas för lätta textilier. Detaljer och extremt tunna linjer kan återges, liksom stora bilder och motiv. Mycket lämplig för sport-och fritidskläder, men även för kepsar och skjortor.
     
Vattenbaserad transfer
    100% vattenbaserad är denna produkt redo att möta även de högsta ekologiska krav på miljö- och hudvänlighet. Tack vare dess höga opacitet kan den användas på alla textilier, t ex på funktionsplagg. Dessutom är den mycket lämplig för tunna kläder och barnkläder samt extra känsliga plagg.
     
Glittertransfer
    Glittertransfer, en lösning för extravags. Oavsett användningsområde, glittertransfer öppnar nya möjligheter. Glittret kan även intensifieras genom att lägga till en blank effekt. Elastisk transfer som kan användas på alla tyger. Liten flicka eller en grand madam, glitter och glamour vinner alltid.
     
Skumtransfer
    Denna transfer är tredimensionell, mjuk och lite "svullen" vilket gör motivet mer verklighetstroget. Tack vare dess volym och höga grad av opacitet kan den användas för alla textilier. Denna tredimensionella transfer ställer vissa krav på underlaget. Vi hjälper gärna till med rådgivning.
     
Reflextransfer
    Speciellt i trafiken blir det allt viktigare att synas på avstånd i mörker och skymning så olyckor kan undvikas. En reflextransfer certifierad enligt EN471 reflekterar ljuset tillbaka till sin källa, t ex strålkastarna på en bil. En person som bär ett plagg med reflex kan ses på ett avstånd av upp till 160 meter. För barn på väg till skolan, motionärer, cyklister eller vägarbetare - reflextransfer garanterar bättre synlighet. Låt din logotyp bli en livräddare.
     
Flocktransfer
    Den väl etablerade standarden för lagsporter, från lokal- till landslag, tekniken för tryck av siffrorna spelarnas tröjor, erövrat modevärlden igen. Elegant, raffinerad, snygg, men samtidigt avslappnad. Den perfekta lösningen för skjortor, blusar eller pikéer. Den sammetslena ytan med den glansiga utseendet är slitstarkvisar på kreativitet. Tack vare dess höga opacitet kan flock användas för alla textilier.
     
 Plastisoltransfer
   
Plastisoltransfer är den bästa lösningen för alla textilier. State-of-the-art, men ändå väl beprövad under många år, naturligtvis certifierad enligt Ökotex, standard 100. Oavsett om det är en mörk textil, mycket smådetaljer eller stora motiv, uppfyller denna produkt nästan alla dina önskemål. Det är mjuk och elastisk och därmed mycket användbar för sport-och fritidskläder.
     
Fototransfer
    Kan bilder eller produkter tryckas realistiskt på tyg? Inga problem. Fotplastisol är då oslagbart. De högkvalitativa plastisoltransfern, tillsammans med möjligheten att framställa fotorealistiska motiv med 4-färgs screentryck, speciellt bläck och 60 punkter/cm² raster överträffar våra vildaste förväntningar.
     
D3000
    Denna nya "supertransfer" kommer uppfylla alla dina önskemål. Mjuk, textillik och silkeslen, elegant och med sportig glans kommer den övertyga dig också. Vi har vidareutvecklat och förbättrat egenskaperna hos plastisol. Vid en temperatur på minst 160° C, kan D3000 tillämpas på ett sätt som är snäll mot textil. Och med en kvalitet som alltid kommer att vara perfekt. En hög grad av elasticitet och opacitet kan tas för givet med denna produkt. På ljusa och mörka textilier detta är den perfekta transfern för att presentera varumärken.
     
Sublistop
    Färger för livet. För sportkläder är särskilt intensiva färger med vita applikationer mycket efterfrågade. För textilier av polyester kan transfern ibland missfärgas, eller blöda. Vi har lösningen på detta problem. Substop-transfer erbjuder en perfekt opacitet på alla färgade textilier och uppfyller höga krav på färgbeständighet och hållbarhet. Den är flerskiktig med en speciell blockad placerad mellan lim- och färgskiktet som förhindrar tygets färg från att rinna in i applikationen. Botemedlet för motiv och logotyper på plagg starka färger. Färgäkta, slitstark och tålig.
     
     
<< back