Utökad sökning
Hitta det du söker utifrån färg, storlek, funktion osv.
Till sökfunktionen »

 Tryck och brodyr

"We make your wishes come true..."

Möjligheten att "in-house" skräddarsy våra produkter enligt dina önskemål gör att du kan visa din logotyp på bästa sätt. Vår helt integrerade och moderna produktionsanläggning garanterar din beställning bästa tillgängliga teknologi och kvalitet. Samt snabbhet.

 
 
Vårt mål är att tillgodose dina önskemål och personligen hjälpa till att finna lämpliga lösningar för alla önskemål.
 
 
     
 
 
För längsta livslängd rekommenderar vi att alltid tvätta tryckta och broderade kläder ut och in och aldrig varmare än 40° C.
 
 
     
 
 
Utförts av kinesiserna i tusentals år, men även av indianer och egyptier. Genom våra välutrustade maskiner och omfattande know-how, erbjuder vi ett stort utbud för förädling av vald produkt.
 
 
     
 
 
Transfer lämpar sig för tryck på textil med både stora och färgglada samt små och detaljerade tryck. Särskilt väl lämpad för små kvantiteter och kännetecknas av utmärkt färgtäckning och en bra tvättmotstånd.
 
 
     
 
 
Screentryck ger en solid och jämn färgåtergivning. Används på paraplyer. Stora täckande färgytor ger bästa resultat. Hållbart och ljusbeständigt.
 
   
     
 
     
   
     
 
 
Med en droppe silikon förvandlas din logotyp till en tredimensionellt utropstecken - doming. Liten yta men stort och exklusivt uttryck.
 
   
     
 
 
Med en gravyr på t ex aluminium får man en exklusiv och mycket stilig presentation av sin logotyp. Direkt på handtaget eller på skyltar.